Genç Milli Beka Teşkilatı, tatlı bir sürpriz yaparak Genç ilçesinin giriş ve çıkışlarında yer alan güvenlik noktalarını ziyaret ederek polis ve jandarma ekiplerine kendi evlerinde hazırladıkları tatlı ve böreklerden ikram ederek görevlerinde başarılar diledi.

Buz gibi havada nöbet tutan polis ve jandarma ekipleri ise, Milli Beka teşkilatına bu tatlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Milli Beka Hareketi Genç İlçe Başkanı Haşim Sav'da polis ve jandarma ekiplerinin soğuk kış günlerinde halkı korumak için verdikleri mücadeleyi birebir gördüklerini, gönülleri hoş olsun diye de tatlı ve börek ikramında bulunmak istediklerini söyledi. Sav, "Arkadaşlarımızla birlikte geldik ve bizlerin huzuru için soğuk havalarda nöbet tutan polis ve jandarma ekiplerimize ikramlarda bulunduk. Aynı zamanda onların yaşadıkları sorun ve sıkıntılarını görme anlamında kendimizde birkaç dakika dışarıda durmamıza rağmen neredeyse donuyoruz. Ama onlar saatlerce, sabaha kadar bu mücadeleyi verip, hem bizim korunmamız için hem de bizim güvenliğimiz için bu mücadeleyi veriyorlar. Biz de gönülleri hoş olsun anlamında böyle bir ziyarette bulunduk kendilerine, misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Görevlerinde başarılar diliyoruz, Allah onların yardımcısı olsun" dedi. GENÇHAVADİSGAZETESİ