Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bingöl Temsilciliği ilçelerde de yapılanmaya gidiyor. Yapılanma kapsamında Genç ilçe Başkanlığa kuyumculuk mesleğini icra eden Ayhan Gözütok getirildi. Gözütok, yetki belgesini, TÜGVA Bingöl İl Başkanı Muhammed Arpacık'tan aldı.

Göreve yeni atanan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genç İlçe Başkanı Ayhan Gözütok yaptığı açıklamada ''Genel Başkanımıza ve İl Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Üzerimize aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz. Yüklendiğimiz bu sorumluluk Genç ilçemiz ve genç kardeşlerimiz için hayırlara vesile olur inşallah. Yeni Türkiye gençliğinin inşasına önemli katkılar sunmak amacıyla yola çıkan vakfımızın Genç Şubesi'nde genç kardeşlerimizin manevi ve dini değerlerle, kültürel geçmişimizle barışık ve donanımlı bir şekilde gelişmesine, yetişmesine Allah rızası için katkıda bulunmak amacıyla,ilçemizin geleceği için tüm genç kardeşlerimizle çalışacağız'' ifadelerini kullandı.

Gözütok, “TÜGVA, dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş, yeni nesil bir gençlik vakfıdır. Bizler de Vakfımızın misyonuna uygun projeler yaparak ilçemizde çeşitli aktivitelerde bulunmayı hedefliyoruz” dedi. GENÇHAVADİSGAZETESİ