Genç Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ile Genç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Her Çocuk Eğlenceyi Hak eder' projesi kapsamında ''Doğru Olanı Bul'' tiyatro etkinlikleri gerçekleştirildi.

Şehit Murat Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10 ve 11. sınıf öğrencileri ile 3 öğretmen ve 2 idareci tarafından, Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezinde düzenlenen tiyatro etkinliğinde anaokulu ve ilkokul öğrencileri aileleri ile birlikte doyasıya eğlendi.

Tiyatro etkinliği sonrası açıklamalarda bulunan Şehit Murat Yıldırım M.T.A.L Müdürü Hakan Kaya; “Bizler okul yöneticileri olarak 10. ve 11. sınıf öğrencilerimizden tiyatroya merakı olan 14 öğrencilerimizi seçerek Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanlığı aracılığı ile Her Çocuk Eğlenceyi Hake der projesini hazırladık. Proje kapsamında eğitimlerini alan öğrencilerimiz miniklerimizin eğlenmesi ve eğlenirken öğrenmeleri için bu oyun gösterisini hazırladılar. İlk gösterimizi hazırlayarak Servi YBO' da gösterime sunduk, ardından ilçe merkezimizde 25-26.09.2019 tarihinde iki tiyatro gösterisi düzenleyerek öğrencilerimize sunduk ve gösterilerimizi başta ilimiz merkezinde de gösterime sunacağız. Projede emeğe geçen başta Genç Kaymakamlığımıza, emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz'' dedi.

Tiyatro etkinliğini seyreden veliler tiyatro ekibinde yer alan lise öğrencileri tebrik ederek, bu güzel etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ettiler. (Haber Merkezi)