Genç Anadolu imam Hatip Lisesi’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirdiği proje ile ihtiyaç sahibi 13 aileye gıda yardımı yapıldı.

Öğretmen ve öğrencilerden oluşan bir ekip tarafından yürütülen projede amaç, maddi yardıma muhtaç öğrencilerin ailelerine yardım etmek ve öğrencilerde yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularını geliştirmek olduğu belirtildi.

Projenin koordinasyonunu sürdüren okul Müdür Yardımcısı Muhammet Mustafa Demirağ, proje ile ilgili şu bilgiler verdi:

“Okulumuzda, sosyal etkinlikler kapsamında "El Ele Verelim Gönülleri Kazanalım" projesi geliştirilmiştir. Projenin amacı maddi yardıma muhtaç öğrencilerimizin ailelerine yardım etmek ve öğrencilerimizde yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularını geliştirmektir. Üç (3) öğretmen ve altı (6) öğrenciden kurulan proje ekibi; sınıf rehber öğretmenleri, rehberlik servisi ve sınıf başkanları ile işbirliği yaparak maddi yardıma en çok ihtiyacı olan aileler belirlendi. Proje kapsamında onüç (13) öğrencimizin ailesine yardım kolileri teslim edilerek ihtiyaçları giderildi. Yapılan değerlendirilmenin sonucunda projenin sürdürülmesine karar verildi.” GENCİN SESİ