Genç ilçesinde bu yıl “Camiler çocuk dolsun, ahlakı Kur'an olsun” sloganıyla devam eden Yaz Kuran Kurslarına Genç İlçesinde yoğun bir katılım sağlanıyor. İlçedeki camilerde devam eden kurslara katılan öğrenciler hem Kuran- Kerim öğreniyor hem de manevi bir atmosfer yaşıyor.

Diyanet İşeri Başkanlığı tarafından bu yıl “Camiler çocuk dolsun, ahlakı Kur'an olsun” sloganıyla başlayan Yaz Kuran Kursları Genç ilçesinde yoğun bir katılımla devam ediyor. 12 Haziranda başlayan kurslara ebeveynler de büyük bir duyarlılık gösterip çocuklarına kurslara gönderip Kuranı Kerim öğrenmelerini sağlıyor. Yaklaşık üç ay sürmesi beklenen kurslarda ilçedeki camilerde kız ve erkek öğrenciler ayrı ayrı olarak hocaları eşliğinde Kuran- Kerim öğreniyor.

“CAMİLERİMİZDE MANEVİ BİR ATMOSFER YAŞANIYOR"

Merkez Yeni Camii imamı Yaşar Özer, camilerde çok güzel bir manevi atmosferin yaşandığını belirterek:” İlçemizdeki camilerde Yaz Kuran Kursu vesilesiyle çok güzel bir manevi atmosfer yaşanıyor. Velilerimiz de büyük bir duyarlılık gösterip çocuklarını camilere gönderiyor. İlçemizdeki camilerde devam eden Yaz Kuran Kurslarına yoğun bir katılım sağlanıyor. Katılımın daha da artmasını istiyoruz. Velilerimizden çocuklarını camilere gönderip Kuranı Kerim ve temel dini bilgileri öğrenmelerini sağlamalarını istiyoruz.”şeklinde konuştu. GENÇ GAZETESİ