İncelemeler esnasında Vali Mantı’ya eşlik eden İnşaat Müdürü Hakan Zora, İnşaat Müteahhidi Sadık Dinç ve İnsan Kaynakları ve Proje Koordinatörü Çetin Atala inşaat süreci ve çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

Burada yaptığı değerlendirmede Vali Mantı şunları söyledi:

Kurum müdürlerimizle birlikte çalışmaları yerinde incelemek üzere Sütaş tesisleri inşaat alanında buluştuk. Sütaş yatırımını başından beri ziyadesiyle önemsiyor ve yakından takip ediyorum. Her ziyaretimde yeni bir aşamaya geçildiğinin sevinç ve gururunu yaşıyorum. Süt Fabrikasının yükselen sütunları, Yem Fabrikasının atılan temelleri ve hazırlanan Yem Bitkileri Sahaları bizleri bir kez daha heyecanlandırdı. Sütaş yatırımını, özellikle ekonomik anlamda sıkıntılar yaşadığımız bugünlerde ziyadesiyle anlamlı ve değerli buluyorum. Yatırımların yavaşladığı bir zamanda Sütaş’ın aynı hızla yoluna devam etmesi Bingöl için gurur kaynağıdır. İnşallah Bingöl’de kaliteli ürünler üretilecek ve süreç tüm ülkemiz için hayırlı dönütlere ulaşacaktır. Muharrem bey ve ekibine teşekkür ediyorum. Başından itibaren emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’

 

Sütaş Tesisleri inşaat alanı incelemelerinde Vali Mantı’ya Vali Yardımcısı Taner Bolat, kurum müdürleri, TSO Başkanı Mahmut Ayas ve İnşaat Müdürü Hakan Zora, İnşaat Müteahhidi Sadık Dinç ve İnsan Kaynakları ve Proje Koordinatörü Çetin Atala eşlik etti.