Bingöl Üniversitesi’nde gerçekleştirilen yüzyüze derslere Açıköğretim öğrencileri, öğrenci kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeksizin katılabilecekler. Açıköğretim öğrencilerinin özellikle zorlandıkları derslere yönelik yapılan yüzyüze dersler, öğrencilerin başarılarına da büyük katkı sağlıyor. Bunun yanı sıra öğrenciler ders aldıkları Bingöl Üniversitesi’nin kütüphane, sosyal faaliyetler, konferans, sempozyum gibi bir takım imkânlarından da faydalanabiliyorlar. Yüzyüze derslerde bir araya gelen Açıköğretim öğrencileri kendi aralarında dersleri ve sorunları ile ilgili bilgi paylaşımı fırsatı da elde ediyor.

Dersler, resmî tatil günleri (29 Ekim, 31 Aralık, 1 Ocak) ve Açıköğretim sınavlarının yapıldığı günlerde yapılmayacaktır. Dersler için hiçbir ücret alınmamakta, öğrenci kimliği gösterilerek dersliklere girilebilmektedir.

YÜZ YÜZE ÖĞRETİMDE 12 FARKLI DERS

Öğrenciler, derslerin yapılacağı derslikleri, derslerin gün ve saatlerini, Bingöl AÖF Bürosuna başvurarak veya www.anadolu.edu.tr adresinde bulunan Açıköğretim başlığı altındaki “Öğretim Ortamları” ve oradan da “Yüzyüze Öğretim Hizmetleri” bölümünü inceleyerek öğrenebilirler.

Güz Dönemi’nde Anadolu Üniversitesi Açıköğretim öğrencilerine yönelik yüzyüze öğretim kapsamında, “Arapça I, Arapça III, Osmanlı Türkçesine Giriş I, İngilizce I, Matematik I, Genel Muhasebe I, İktisada Giriş I, Mikro İktisat, İstatistik I, Maliyet Muhasebesi, Finansal Yönetim I, Denetim" dersleri yapılacak. Yüzyüze derslerin 2018 – 2019 Öğretim Yılı Güz Dönemi, 11 Ocak 2019 Cuma günü sona erecek.