Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından 2020 faaliyet programında bulunan Spor Tırmanış İleri Seviye Eğitimi Bingöl’de düzenlenecek. Spor Tırmanış Temel Seviye Eğitimi’nde başarılı olan sporcuların bu eğitime başvuru yapabileceği açıklandı. İşte Federasyon tarafından açıklanan detaylar;

Kurs Bilgileri

Kurs Adı: Spor Tırmanış İleri Seviye Eğitimi

Kurs Tarihi: 02-06 Kasım 2020 (5 Gün)

Kurs Yeri: Bingöl Üniversitesi BESYO Tırmanma Duvarı, BİNGÖL

Kursa Son Başvuru: 28 Ekim 2020 / 17.00

Kursiyer Sayısı: 30 kişi ile sınırlıdır (Başvuru önceliklidir)

İletişim: Ramazan KÜÇÜKHAZAR – 0552 353 0612 (İl Temsilcisi)

Kayıt ve Ücretler

Başvuru yapacak adayların DYS üzerinden kulüpleri tarafından kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. DYS üzerinden yapılmayan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

-Başvuru yapmak için Türkiye dağcılık federasyonu internet sitesi Dağcılık Yönetim Sistemi

-Kursiyerlerin devamsızlık hakları yoktur. Devamsızlık yapan kursiyerlerin kurs ile ilişiği kesilecektir.

Kulüp sporcuları, 130₺ ücret ödeyecektir. 23 yaş altı sporcular için ücretsizdir. Kursiyerler dekontlarını eğitimin ilk günü Teknik Direktöre teslim edeceklerdir.

350₺ Ferdi Sporcu için (23 yaş altı sporculardan ücret alınacaktır)

Son başvuru tarihini kaçıran sporcular 300₺, ferdi sporcular ise 500₺ gecikme bedelini federasyon hesabına yatırdıkları takdirde kulüpleri aracılığıyla eğitime kayıtları yapılacaktır. Bu ücretlendirme, son başvuru tarihinden sonra yapılacak başvurular için geçerlidir.

Kurs ücretini; Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanlığı (Türk Ekonomi Bankası-TEB, Ulus Ankara Şubesi)

İBAN No: TR32 0003 2000 0000 0060 7704 27 hesabına “2020 Bingöl ST İleri Seviye Eğitimi” açıklaması ile birlikte yatırmaları gerekmektedir.

Notlar: Kursiyerler, aşağıda belirtilen kişisel tırmanış malzemelerini kendileri getireceklerdir. Tırmanış malzemesi eksik olan kursiyer kursa kabul edilmeyecektir.

Emniyet kemeri

Emniyet aleti (Atc ve/veya Grigri)

Tırmanış ayakkabısı

Magnezyum torbası ve tozu

2-3m uzunluğunda 8mm den kalın dinamik ip (Klip çalışmaları için kullanılacaktır)

Faaliyete katılacak olan tüm sporcuların HES Kodu alması gerekmektedir. Eğitimin ilk günü kayıt esnasında HES Kodu kontrolü yapılacaktır. Hes Kodu olmayan kişiler eğitime kabul edilmez.

Covid-19 salgını nedeni ile yeni normaleşmeler kapsamında yapılacak olan eğitim kampımızda tüm sporcularımızın gerekli kişisel önlemleri almaları gerekmektedir. HABER MERKEZİ