Hatay’dan Muş istikametine gitmekte olan özel bir firmaya ait A.Ö. yönetimindeki 34 DF 3668 plakalı yolcu otobüsü, ağır kış koşulları nedeniyle Solhan ilçesi’nde yoldan çıkarak dereye uçtu. Metrelerce yuvarlanarak dereye uçan otobüste 6 kişi hayatını kaybederken, 29 kişi de yaralandı. Yaralılar, Muş ve Bingöl’deki hastanelerde tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan ve Muş’un Bulanık nüfusuna kayıtlı olan Hamit Kaya, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. hayatını kaybedenlerin sayısı 7’e yükseldi.

3 KİŞİNİN CENAZESİ DEFNEDİLDİ

Solhan ilçesinde Otobüsün şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 6 kişiden 3'ünün cenazesi Bulanık ve Malazgirt ilçelerinde defnedildi. 
Muş-Bingöl karayolunda dün meydana gelen feci kazada 6 kişi hayatını kaybederken, 29 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybeden İbrahim Eren'in cenazesi Malazgirt'in Saltukgazi Mahallesi mezarlığında, Hamza Karabalık ile İpek Yaşar'ın cenazeleri de Bulanık ilçesindeki Hacı Bahtiyar Camisi'nde kılınan namazın ardından şehir mezarlığında defnedildi. 

Editör: TE Bilisim