Türkiye genelinde 11 Aralık 2017 tarihinde İstanbul Valiliği’ne yapılan müracaat ile kurularak faaliyet belgesi alınan Gazi ve Şehit Yakınları ile Vatansever Kamu Görevlileri Sendikası (Şehit Gazi-Sen) Turgut Kersin’in Bingöl İl Temsilciliği’ne atanması ile birlikte örgütlenme çalışmasına başladı.

 

Gazi, Gazi ve şehit yakınları, engelli, yetiştirme yurtlarından gelenler ile vatansever kamu görevlilerinin tek çatı altında örgütlenmesini sağlamak amacıyla kurulan Şehit-Gazi Sen’i Bingöl’de kurduklarını kaydeden Turgut Kersin il merkezi ve ilçelerde de kısa sürede örgütlenmelerini tamamlamayı hedeflediklerini kaydetti.

Devletine bağlı bir şekilde milletine hizmet eden fedakar ve cefakar kamu görevlilerini sendikalarına davet ederek konfederasyon olma yolunda ilerlediklerini vurgulayan Turgut Kersin : “Elele bağımsız ve dik duruşla sendikacılık yapma yolunda hızla büyüyoruz. Bu sendikada kimse maaş almayacaktır. Sendikamızda tüm kararlar üyelerin onayından sonra uygulanmaktadır. Tüm Şehit yakını, gazi, gazi yakınları, engelli, yetiştirme yurtlarından gelenler ile vatansever kamu görevlilerini Şehit Gazi-Sen’e davet ediyoruz. Sendikamıza ulaşmak isteyenler bizlere 0534 672 04 87 numaralı telefondan ulaşabilir”