Bingöl Üniversitesi Türk Eğitim ve Kültür Kulübü, Bingöl’ün Kiğı İlçesi'ndeki lise, Ortaöğretim ve ilkokul aşamasındaki Okullara  100 kolilik tekstil ve kırtasiye malzemeleri yardımında bulundu. Yardımı hakkında kulüp başkanı Kürşat Tuna Özek yaptığı açıklamada; Türk Eğitim ve Kültür Kulübü olarak gelecek nesillere güzel bir eğitim mirası bırakabilmek, millî şuuru canlandırmak ve ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek amacıyla başlatmış olduğumuz yardım kampanyası nihayete kavuşmuştur. Burada genç nesille buluşmak, onların yüzündeki mutluluğa tanık olmak kampanya boyunca yaşadığımız tüm sıkıntıları ve zorlukları unuturmuş; yapılan bu güzel faaliyetin ne kadar yerinde ve isabetli bir faaliyet olduğunu bir kez daha bizlere göstermiştir. 

Bunun gibi etkinliklerin yaygın hale gelmesi genç dimağlara umut verecek ve eğitime olan özveriyi kat be kat artıracaktır. Türk Eğitim ve Kültür Kulübü adına  belirtmek isteriz ki, bu ülkenin yetişen genç nesli için elimizden gelenin fazlasını yapmaya her daim hazırız. 

Bizlere bu faaliyet boyunca desteklerini esirgemeyen Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü başta olmak üzere tüm idari personellerine ve Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi'ne teşekkür eder, saygılarımızı sınarız.”

Editör: TE Bilisim